Hetty van Leeuwen

Als kind werd ik al blij van wat de natuur te bieden heeft.
Het gevoel van verwondering over de schoonheid van bloemen, elk seizoen weer.
De natuur is een voedingsbron in alles wat we doen.
Bloembinderij Marangerie staat voor gedreven vakmensen die al 20 jaar nieuwe creaties uitwerken, waarin schoonheid, stijl en kwaliteit van de gebruikte materialen centraal staan.
Het creatief denken geeft ons zoveel voldoening, dat we hier eindeloos mee door kunnen gaan.

 
Hans Kant
Als echtgenoot van Hetty ben ik nauw betrokken bij de Marangerie.
ik verzorg ik de administratie zo veel mogelijk; tot het naar de boekhouder kan voor verdere verwerking.
 
 
 
 
Ans Sloothaak

Dit is Ans. Gek op bloemen en planten. Staat ze niet in de winkel dan wandelt ze ergens buiten, het liefst bij iemand in een tuin. Houdt van iets meer dan een gewoon boeket en vertelt graag en veel over byzondere eigenschappen of namen van alles wat groeit. Meestal lachend, want bloemen daar wordt ze blij van.

 

 

 
 


 

 
Lia van Straaten

Ik ben Lia 

Mijn opleiding heb ik gevolgd in Vught. Ik was toen 16 jaar. Dat betekent dat ik bijna 30 jaar in het vak zit.Vervelen doet het dan ook niet. Het mooie van dit vak is dat ieder jaargetijde weer mooie spullen brengt om mee te werken. En de verschillende speciale of feestdagen is ook weer iedere keer anders om mee te werken.Ook het verzorgen van gelegenheids bloemwerk, rouw, trouw en geboorte heeft altijd een speciale aanpak nodig. Je verzorgt dan ook de bloemen voor die dag, wat voor de mensen een heel speciale tijd of periode is.

Afwisselend is het dus zeker en in een bloemenzaak hoef je je nooit te vervelen! En waar ik blij van word is een mooie verse bloemenhoek met al die prachtige kleuren en vormen. Verslavend gewoon, kan dan ook echt niet zonder!!